KPKA 280 Pamuji Ing Dinten Mekradipun Gusti
Versi Version 1
1
Swawi sami sung pamuji ing dinten adi niki
Gusti sumengka mring swarga nyawisi papan sampurna mring tyang tuhu pracaya.
2
Gusti sumengka mring swarga ngasta pangreh sampurna
ing dinten pungkasan prapta ngadili sagung manungsa yogya tansah pinuja.
3
Gusti sumengka mring swarga ing kamulyan Mamulya
nging tyang pracaya kinanthi yeku dening Sang Roh Suci mila kula pepuji
4
Gusti sumengka mring swarga wus rampung pakaryannya
kula ngantya rawuhira srana nekseni lnjilnya ndedonga lan jumaga.

OK